Kwaliteit

Gastenboek

Heeft Generations Consultancy jou geholpen of wil je ons bemoedigen? Laat dan een berichtje achter in ons gastenboek!

 • 'Anne'

  Toen ik even niet wist hoe om te gaan met de negatieve effecten van een stressvolle situatie op mijn werk, besloot ik hulp te zoeken. Hanneke heeft mij enorm fijn geholpen. De sessies waren ontspannen, ik voelde mij op mijn gemak bij haar. Ook al raakte ze de kern en werd ik uit mijn comfort-zone gehaald. Hanneke wist mij uit te dagen om in bepaalde situaties anders te denken. De gesprekken hebben mij geholpen om niet terug te deinsen voor spannende situaties en anders te kijken naar negatieve gedachten.

  Gestuurd op 03-02-2018 13:54
 • Marlies

  In een stressvolle periode in mijn leven realiseerde ik me dat een 'APK' voor mijn ziel geen overbodige luxe zou zijn. Ik volgde eind 2015 de basictraining via www.groundwork.nl wat een aantal knelpunten aan het licht bracht waarmee ik toch -zij het met frisse tegenzin ☺- aan de slag wilde.
  Lisette de Brouwer is als coach verbonden aan dit landelijke netwerk en zo kwam ik in contact met haar. Middels een persoonlijke én professionele methodiek heeft Lisette gedurende een half jaar in een 9-tal gesprekken met mij opgelopen en stimuleerde zij mij om pijn onder ogen te zien en daardoor juist te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Zij schittert in 'zachte kracht', d.w.z. zij kan goed luisteren en analyseren maar zet je vervolgens zelf aan het werk. Zij stuurt op het zelf-herstellend vermogen van de psyche en de heilzame werking van de Geest op de pijnlijke plekken in je leven. Zo kreeg ik weer Grip en balans waarvoor Dank!

  Gestuurd op 23-11-2017 14:17
 • Marieke

  We hebben genoten van de preventieve behandeling van ons kind bij jou, Lisette! Je bent enorm creatief en sluit daardoor op een ontzettend leuke manier aan bij de belevingswereld van het kind en de hulpvraag! “Ik ben blij dat ik weer naar Lisette mag, maar ik baal zo dat het de laatste keer is.” Dat waren vorige week de woorden van ons kind! Een groter compliment kan je niet krijgen! En last but not least; de tips die ik kreeg in gesprekjes waren ontzettend fijn en praktisch!

  Gestuurd op 18-11-2017 21:29
 • Marion

  Lisette heeft mij goed geholpen met een aantal gesprekken. Gesprekken verlopen prettig en laagdrempelig. Het doel van de gesprekken wordt door jezelf opgesteld en hier kijk je gedurende de gesprekken samen naar. Op die manier wordt er echt gewerkt vanuit jouw vraag en aan jouw doelen. Je geeft zelf vorm en richting aan de ondersteuning die je krijgt.
  Ik heb er veel aan gehad en heb nu nog steeds veel aan de verkregen inzichten en tips.
  Hartelijk dank daarvoor!

  Gestuurd op 15-11-2017 21:51
 • Jurrien

  " bekend met het autisme spectrum" via kennissen in contact gekomen met Lisette Ze heeft me handen en voeten gegeven in de omgang met mijn beperkingen en mogelijkheden, , ze snapt het.

  Gestuurd op 15-11-2017 20:01
 • Marianne

  Dank voor het meedenken en behandelen van mijn zoon. Hij zegt er zelf veel aan te hebben gehad!

  Gestuurd op 14-11-2017 19:04
 • Anita van Tiggelen

  Alle waardering voor de manier waarop je mij hebt begeleid gedurende de IQ test. Je hebt mij erg op mijn gemak gesteld en in rustige en begrijpelijke woorden uitgelegd wat de bedoeling was. Ook over de evaluatie niets dan lof omdat je in staat bent om in enkele heldere zinnen de totale score samen te vatten. Je hebt een aangename menselijke benadering, bent flexibel, relativerend en kundig. De uitkomst van de test in combinatie met jouw aanpak, heeft mij mede gerustgesteld en geeft vertrouwen voor mijn persoonlijke groei in de nabije toekomst.

  Gestuurd op 14-11-2017 13:37
 • Karen

  Van mei tot en met november 2016 ben ik bij Lisette de Brouwer geweest in verband met mijn hulpvraag (ik was destijds 26 jaar). Ik ben erg tevreden met haar werkwijze en hulpaanbod en kan anderen dan ook van harte aanraden om, wanneer de omstandigheden daarom vragen, haar te benaderen voor hulpverlening.

  •De manier waarop onze gesprekken waren ingericht waren helpend. Hoewel ik het liefst vooraf een ingevuld plan had opgesteld wat er precies wanneer besproken zou worden (bij voorkeur met een 'hoe' en 'waarom' erbij) was het juist goed om per keer te kijken welk onderwerp aandacht nodig had. Het was beter, omdat ik daardoor wist dat we aandacht zouden besteden aan wat nodig was, niet aan wat 'op de planning' stond. Dat geeft ruimte.
  •De balans tussen uitleg geven en mij zelf dingen laten ontdekken door vragen te stellen is erg fijn. Ik kreeg niet het idee dat ik alles voorgekauwd kreeg, maar ook niet het idee dat ik alles zelf moest uitvogelen.
  •De rol van het huiswerk was prima. Door te vragen hoe het was gegaan en of het überhaupt was gelukt, was er ruimte om rustig over de opdrachten na te denken zonder een gevoel te hebben iets te moeten presteren. De aandacht die aan huiswerk opgeven en maken werd besteed was voldoende om mij aan de slag te laten gaan, ook al waren de soms opdrachten confronterend (en daardoor juist helpend in het proces).
  •Het plannen van afspraken verliep goed. Soms waren onze agenda's gewoon lastig te matchen (zoals in de zomerperiode), maar de flexibiliteit om samen tot een planning te komen die voor beiden haalbaar was heb ik enorm gewaardeerd.
  • Naast het bovenstaande is het christelijk geloof nauw verweven in de therapie op de wijze die bij mij paste. Dat is krachtig en enorm waardevol.

  Gestuurd op 14-11-2017 13:18
 • Marijn

  Wat hebben jullie een mooie website!

  Gestuurd op 23-03-2017 20:59

Laat ook een bericht achter

CAPTCHA Image

Typ de tekens uit de afbeelding over.

Privacybeleid

Om aan de wijzigingen in de Europese wetgeving met betrekking tot de gegevensbescherming (AVG) te voldoen heeft Generations Consultancy haar algemene voorwaarden en privacybeleid aangepast.

Hier kunt u formulier verzoek betrokkeneprivacyverklaring website en privacybepalingen algemene voorwaarden lezen.